Mouse pointer going crazy

General Discussion
Thu Jan 11, 2018 7:04 am


  • Hello, I'm running AmiExpress on Amikit-X with AmigaOS4.1FE.
    After a day or so my mouse pointer going crazy, but only in the amiexpress windows. In workbench it's ok. The only way to get it normal again is to restart amikit.

    Anyone that have experienced this problem?

    /Sandman
    sandman
     
    Posts: 12
    Joined: Thu Dec 21, 2017 7:42 am

Sun Jan 14, 2018 9:46 pm


  • Are you remoting into the box?
    This might have something to so with your mouse settings.
    Here are my settings when remoting into a windows box.
    Let me know if this helps.
    Attachments
    mousenew.png
    Mouse settings for Amikit
    mousenew.png (27.06 KiB) Viewed 1672 times
    User avatar
    Black Beard
     
    Posts: 48
    Joined: Sun Mar 30, 2014 9:17 pm

Tue Jan 16, 2018 4:56 am


  • Hello, it seems like "Install virtual mouse driver" helps. I'll let it be like this a couple of days to see if it's stable.
    Thanks.
    sandman
     
    Posts: 12
    Joined: Thu Dec 21, 2017 7:42 am

Wed Jun 06, 2018 3:11 am


  • I used to have this problem when I ran my bbs under WinUAE for a year or so on a laptop. I rarely logged on to it and would just reboot when I encountered it.
    illuvatar
     
    Posts: 5
    Joined: Sat Dec 26, 2015 8:15 pm

Fri Jun 08, 2018 6:00 am


  • illuvatar wrote:I used to have this problem when I ran my bbs under WinUAE for a year or so on a laptop. I rarely logged on to it and would just reboot when I encountered it.


    It works after I use the "install virtual mouse driver" setting.
    sandman
     
    Posts: 12
    Joined: Thu Dec 21, 2017 7:42 am



Return to General Discussion




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
cron